Cursuri de pian

Cursurile de pian organizate de noi sunt sustinute de doamna profesor Alexandra Negrea, absolventă a Academiei de Muzica ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Cursurile sunt destinate atât copiilor peste 6 ani, cât și adultilor. Structura cursului este una modulară. Sunt prevăzute 3 module a câte 9 luni modulul, pe o perioadă de 3 […]

Cursurile sunt destinate atât copiilor peste 6 ani, cât și adultilor.

Structura cursului este una modulară. Sunt prevăzute 3 module a câte 9 luni modulul, pe o perioadă de 3 ani.

Pe perioada celor 3 ani se va studia alfabetul muzical si un repertoriu personalizat, atât piese clasice a marilor pianisti cât si piese moderne sau contemporane.

Elevul va putea sustine pe perioada scolarizării recitaluri publice cu piesele studiate, în cadrul recitalurilor organizate de asociația noastră.

Taxa de curs este una lunară, în valoare de 160 lei, ce cuprinde 4 sedințe/50 de minute/sedința.